Kom på kurs: Certifierad Scrum Master, augusti 2009

Gör som flera hundra andra redan gjort: kom på CSM-kurs med mig i Stockholm. Det här är kursen för dig som verkligen vill _förstå_ Scrum. Själva Scrumsnurran är ju inte så svår att rita upp, men varför ser modellen ut som den gör, och var sitter hävstängerna som verkligen får Scrum att funka? Kursen för dig som gillar att fatta med andra ord.

Jag använder inga PowerPoint-slides på min kurs. Pedagogiken bygger på en varvning av kortare föreläsningsmoment och interaktiva (och roliga!) övningar kring olika aspekter av att jobba lättrörligt med Scrum. Hängiga ögonlock är extremt sällsynt. Om du blir trött är det för att vi jobbar hårt tillsammans, inte för att du sövs av en surrande projektor och min svada. Nej tack säger vi till sånt tråk.

När vi frågar deltagarna hur sannolikt det är att de skulle rekommendera kursen för en vän eller kollega svarar nästan samtliga 7, 8 eller 9, på en skala från 1-9, där 9 betyder mest sannolikt. Snittet från den senaste kursen jag höll (i Malmö för två veckor sedan) var 8.0.

Hoppas vi ses där!

http://www.citerus.se/csmaug09

Published by Tobias Fors

I'm a software management consultant. I help other people succeed with software development. In my work, I help teams and organizations be more effective and ship software.